ΜΟΚΕΤΕΣ

/ΜΟΚΕΤΕΣ

Εφαρμογές Μοκέτας

Μοκέτα Ιδιωτικού χώρου

Μοκέτες για εκκλησίες

Μοκέτες για επαγγελματικούς χώρους

Μοκέτα εξωτερικών χώρων για σκάφη, παιδικές χαρές (χλοοτάπητας, γήπεδα ποδοσφαίρου (5×5))

Καουτσούκ διάδρομος (τύπου μακαρόνι) για πατάκια εισόδου και με λογότυπο

Μεταποίηση παλαιών μοκετών – χαλιών

Στην εταιρεία ΠΛΕΣΣΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για την επένδυση του δαπέδου του ιδιωτικού και επαγγελματικού σας χώρου, με μοκέτες. 

Μέσα από μια πλούσια συλλογή με μοκέτες σε αμέτρητα σχέδια και χρώματα, μπορείτε να ανακαλύψετε αυτή που ανταποκρίνεται στις δικές ανάγκες.

Συγκεκριμένα, στη γκάμα των προϊόντων μας διαθέτουμε επαγγελματικές μοκέτες με το μέτρο, κατάλληλες για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, απορροφητικές, που αντέχουν στο χρόνο και τη χρήση. Επιπλέον, σε εμάς θα βρείτε επαγγελματικά πατάκια και διάδρομους εργασίας, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε μικρούς και μεγάλους χώρους και είναι απαραίτητα για τη σωστή και ασφαλή εργασία, ενώ είναι αντιολισθητικά και αντικραδασμικά. 

Για βεράντες, χώρους που παίζουν παιδιά, γήπεδα, σας προτείνουμε συνθετικό χλοοτάπητα (γκαζόν). Ο συνθετικός χλοοτάπητας ή αλλιώς το πλαστικό γκαζόν, δε χρειάζεται συντήρηση, πότισμα και άλλες εργασίες που απαιτεί το φυσικό. O συγκεκριμένος τύπος γκαζόν εμφανίζει ιδιαίτερη αντοχή στις καιρικές συνθήκες και δεν αποτελεί εστία μικροβίων, για το λόγο αυτό ενδείκνυται ιδιαίτερα για παιδικές χαρές και αθλητικές εγκαταστάσεις.

Διαθέτουμε επίσης ειδικούς τάπητες, κατασκευασμένους από ειδικές ρυτίνες και πολύ λεπτής κοκκομετρίας SBR καουτσούκ. Το συγκεκριμένο είδος είναι κατάλληλο για παιδικούς σταθμούς, παιδικές χαρές, γήπεδα ποδοσφαίρου (σαν υπόστρωμα), γήπεδα μπάσκετ και τένις, γυμναστήρια, TRX και CROSSFIT. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης ως υπόστρωμα αλλά και ως τελική ελαστική επιφάνεια, σε γήπεδα μπάσκετ και τένις. Φοβερή λύση για εξωτερικές επιφάνειες, πιο οικονομικό προϊόν από το χυτό ταρτάν και τα αθλητικά πλακίδια ασφαλείας. Μερικά από τα βασικότερα πλεονεκτήματά του είναι τα εξής: UV αντίσταση, μέγιστη απόδοση, ελαστικότητα, μεγάλη διάρκεια ζωής, αντοχή σε ζεστά και κρύα κλίματα, αντικραδασμικότητα. Επιπλέον είναι αντιολισθητικό και οικονομικό.

Όλα μας τα προϊόντα είναι κορυφαίας ποιότητας κατασκευής και μπορείτε να τα αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα σε ιδιαίτερα συμφέρουσες και προσιτές τιμές, ανά τετραγωνικό μέτρο.

Δωρεάν παράδοση και τοποθέτηση στο χώρο σας